DV-THETIS

Al meer dan 40 jaar uw Duikvereniging in Venlo!

▲Boven

Disclaimer

copyright I - Inhoud

Duikvereniging Thetis biedt de www.dv-Thetis.nl website aan als een dienst aan het publiek en de leden van de vereniging.

Duikvereniging Thetis is niet verantwoordelijk voor en wijst uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid af voor, schade, van welke aard dan ook die voortvloeit uit het gebruik, verwijzing naar, of het vertrouwen op de informatie op de site. Terwijl de informatie op de site wordt regelmatig bijgewerkt, wordt er geen garantie gegeven dat de informatie op deze website correct, volledig en up-to-date is.

II - Links en andere verwijzingen

Hoewel de Duikvereniging Thetis website links kan bevatten die directe toegang tot andere internetbronnen, met inbegrip van websites kan bevatten, is Duikvereniging Thetis niet verantwoordelijk voor de juistheid of de inhoud van de informatie op die websites.

Links van Duikvereniging Thetis naar sites van derden vormen hierdoor geen goedkeuring door Duikvereniging Thetis voor de door deze partijen aangeboden producten en/of diensten. Duikvereniging Thetis heeft niet de beweringen van deze partijen onderzocht en is de link of informatie uitsluitend gebaseerd op materiaal en informatie van deze partij.

III - Auteursrecht / © Copyrights

Het auteursrecht van alle documenten gemaakt, ontworpen en gepubliceerd door Duikvereniging Thetis behoort tot Duikvereniging Thetis, tenzij anders vermeld door ons. De reproductie, hergebruik en aanpassingen zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is illegaal. We zullen juridische stappen ondernemen waar ons auteursrecht is geschonden.

   
Copyright © 2019 - dv-Thetis Venlo - All Rights Reserved.