DV-THETIS

Al meer dan 40 jaar uw Duikvereniging in Venlo!

Get Adobe Flash player

Kalendar

<<  Oktober 2019  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Laatste Nieuws

Thumbnail  Duikvereniging Thetis 1975 - 2020 Beste buddies,   In 2020 bestaat onze vereniging 45 jaar! Een goeie reden om een feestje te vieren! En daar hoort...
Thumbnail  Funs in plas 8 van de Kraayeveldse plassen. Voor ons een nieuwe interessante stek! Beste buddys, September hebben we afgesloten met een zeer...
Thumbnail Beste leden, Binnenkort starten we met de cursus Nitrox Basis. Is erg interessant voor degene die meer wil weten over langer en veiliger duiken. De...
▲Boven

Nieuwsbrief oktober 2019

funs plas8 Funs in plas 8 van de Kraayeveldse plassen. Voor ons een nieuwe interessante stek!

Beste buddys,

September hebben we afgesloten met een zeer zinvolle, gezellige, en dus geslaagde reddendag in Bergharen. Ik maak nogal wat duiken, maar uit mezelf gaan oefenen terwijl je ook leuk rond kunt zwemmen doe ik dus niet. Daarom is deze dag voor mij zo zinvol!  Belangrijk is om in ieder geval éen keer per jaar nog eens o.a. wat opstijgingen (geassisteerd, reddings-) te maken en stil te staan bij reanimatiekennis. Dank aan de organisatoren!! (zie foto's in de app-groep Bubblepraot)

Nieuwe leden.
In het verleden is al vaker aangegeven dat het leuk zou zijn als nieuwe leden zich via deze nieuwsbrief zouden voorstellen. Deze maand zijn dat Jiri Ambroz en Florus Josten.

jiri ambroz 
Mijn naam is Jiri Ambroz en ben geboren 22-08-1954 in de plaats Pilzen in Tsjechië. 
Sinds 1970 woon ik in Blerick. 
Sinds mijn 18de ben ik bezig met hulpverlening. Bij de vrijwillige Brandweer van Blerick was ik 26 jaar actief. De laatste 15 jaar in de functie van bevelvoerder en plaatsvervangend commandant. Hiervoor werd ik benoemd tot Lid van Oranje Nassau.
Ik heb 25 jaar bij Pope in Blerick gewerkt en ben vanaf 1994 werkzaam geweest bij de Ambulancezorg Limburg Noord als ambulancechauffeur. In 2015 kon ik met VUT regeling stoppen met actieve dienst. Vanaf 2016 ben ik als Coördinator Veiligheid en bestuurslid als vrijwilliger werkzaam bij Stichting Buitenbad Groot Venlo. 
Als visite assistent werk ik nog paar dagen per maand bij de Huisartsen Post Limburg Noord
Bij EENLokaal (lokale politieke partij) ben ik algemeen bestuurslid / secretaris met aandacht voor PR zaken. Momenteel ben ik bezig met 1*duikopleiding die ik begin oktober hoop af te ronden. Graag wil ik dit in de  herfstvakantie in Lanzarote in praktijk brengen. 
Voor meer informatie zie mijn website www.jiriambroz.nl

 florus

Beste leden van Thetis,
Mijn naam is Florus Josten uit Tegelen. Afgelopen voorjaar heb ik op Bonaire mijn open water duikbrevet via PADI gehaald. Het duiken is mij erg goed bevallen. Komend jaar maart gaan mijn vrouw Johanna en ik samen naar Bonaire emigreren. Ik ga hier op golfbaan Piedra So zelfstandig aan de slag als golfprofessional. Dit werk doe ik in Nederland al ongeveer 20 jaar. Naast werken hoop ik op Bonaire nog tijd te hebben om te genieten van het prachtige leven onder water. Om de komende maanden mijn
duikvaardigheden te verbeteren heb ik mij aangesloten bij jullie vereniging. Ben nu een paar weken op de woensdagen mee aan het trainen en het bevalt me erg goed. Ik hoop velen van jullie de komende maanden te ontmoeten en als beginnend duiker veel van jullie op te steken.
Met sportieve groet,
Florus

Schenkingen.

anne en mat

De afgelopen weken hebben oud leden ons duikmaterialen en fotoapparatuur  geschonken. Van Wil en Loes Crielaars kregen we o.a. een aantal ademautomaten. Van Anne Frijsinger en Mat Vetjens kregen we zowel de duikuitrusting als hun fotoapparatuur. Kijk eens op hun website www.natuurlijkmooi.net 
We hebben besloten om de bruikbare materialen toe te voegen aan onze duikuitrusting die gebruikt kan worden door nieuwe leden. Vaak zien we dat nieuwe leden nog niet meteen alles willen aanschaffen. We gaan dan kijken of er iets passendst beschikbaar is.
Marloes, Wil, Anne en Mat: geweldig bedankt!

Programma oktober.

1 oktober: foto/videogroep.

Zwembadtrainingen.
2 oktober Wiel Linders.     Adem in:  zo kom je verder.                   
9 oktober Huub Platzbeecker.    Uit met de pret. (of toch nog niet?)
16 oktober  familiedag. Familie en vrienden welkom! Vrij zwemmen.
23 oktober Funs Rutten.   Krakende spieren zwemmen het langst.
30 oktober Alexander Offenberg.    Jong talent traint het best.

En ter kennisname: dinsdag 8 oktober: bijeenkomst besturen duikclubs Noord-Limburg (Deurne)

Tot slot.
De BBQ hebben we afgelast, en gezien het weer achteraf niet onverstandig.
Zoals misschien bekend bestaat onze club in 2020 inmiddels 45 jaar! Volgens ons een reden voor een extra feestje. We denken alvast na wat dat kan worden. Meedenken wordt gewaardeerd!

We hebben besloten om de nieuwjaarsbijeenkomst eens anders te doen. Hij staat gepland op zaterdag 11 januari, met in de middag een zwembadprogramma, en de avond met o.a. spijs en drank! 
Noteer deze datum alvast in je agenda. Meer informatie volgt.

 

 

Met vriendelijke buddygroet,

 Huub

thumb PHOTO 2018 12 30 13 02 17

   
Copyright © 2019 - dv-Thetis Venlo - All Rights Reserved.