DV-THETIS

Al meer dan 40 jaar uw Duikvereniging in Venlo!

Get Adobe Flash player

Kalendar

<<  Juni 2020  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Laatste Nieuws

Thumbnail    Het buitenterras  wordt getest de komende periode......... Hopelijk houden we het droog! Beste mensen, Gelukkig gaat het de goede kant op. De...
Thumbnail   Nieuwe duikreisbestemming? Beste leden, Woensdag, 20 mei, begint het verenigingszwemmen weer. Omdat we in een bijzondere tijd zitten is er een...
Thumbnail      Beste buddies, Het sporten in de buitenlucht is inmiddels door de overheid vrij gegeven. Dit betekent dat er dus weer gedoken kan worden. En daar zijn...
▲Boven

Extra nieuwsbrief mei 2020

wedstrijdbad Wedstrijdbad mei 2020.

Beste Buddies,

Afgelopen week werd bekend dat de zwembaden in Nederland vanaf 11 mei weer open mogen. 
Helaas voor ons heeft de gemeente Venlo ons laten weten dat ons zwembad, de Wisselslag, voorlopig nog niet open gaat. Ik heb inmiddels nagevraagd wanneer dit wel gaat gebeuren

Afgelopen week hebben we het zwembad bezocht en gezien dat de medewerkers van het zwembad de laatste weken hard aan het werk zijn geweest om het zwembad o.a. van nieuwe frisse kleuren te voorzien. 
Ook zagen we toen, dat het doelgroepenbad, dat opnieuw betegeld wordt, nog niet klaar is.  Als het tegelwerk af, is, moet het bad nog gevuld worden met water o.a. uit het wedstrijdbad en moet het water in beide baden nog opgewarmd worden.

Er is inmiddels een landelijk zwembadprotocol bekend, maar dit moet nog vertaald worden naar de Venlose situatie. Helaas afwachten dus.

IMG 1444 1 De tegelzetters zijn nog aan het werk in het doelgroepenbad. (Mei 2020)

 
Wat wel weer kan is duiken in buitenwater. Door de NOB ism PADI zijn een aantal regels daarvoor opgesteld.


corona regels duiksport

Inmiddels zijn al de eerste afspraken via de whatsapp-groep door leden gemaakt om buiten te gaan duiken. En daar zijn we al heel blij mee.

Daarnaast wordt door de instructeursgroep gewerkt aan richtlijnen voor gebruik van vullokaal en veiligheidsregels rond het duiken.

Het clublokaal mag nog niet worden gebruikt. (Kantines per 1 september?) Per 1 juni mogen waarschijnlijk terrassen worden geopend. Misschien kunnen we een eigen terras inrichten voor het clublokaal. Dit is pas belangrijk als ook het zwembad weer open is.
Zodra dit bekend is laten we jullie dit weten.

Nu het zo lang gaat duren lopen we niet alleen omzet mis, maar dreigt ook onze drankvoorraad over de (tenminste-) houdbaarheidsdatum te gaan. Daarom vragen we jullie de club te helpen door, als je toch drank nodig hebt, dit tegen kostprijs over te nemen van de club.

Prijslijst:
Krat Brand inclusief statiegeld € 14,=
Krat Dort inclusief statiegeld € 23,50
Sixpack Radler incl statiegeld € 3,60.
Je kunt het zelf ophalen en het bedrag dan overmaken naar de club ovv wat je hebt gekocht.
Bedankt alvast voor je medewerking!!
Ik heb zelf alvast een kratje opgehaald.

Hopelijk tot gauw, langs de waterkant en/of in het zwembad.

 

Huub.

   
Copyright © 2019 - dv-Thetis Venlo - All Rights Reserved.