DV-THETIS

Al meer dan 40 jaar uw Duikvereniging in Venlo!

Get Adobe Flash player

Kalendar

<<  Juni 2020  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Laatste Nieuws

Thumbnail    Het buitenterras  wordt getest de komende periode......... Hopelijk houden we het droog! Beste mensen, Gelukkig gaat het de goede kant op. De...
Thumbnail   Nieuwe duikreisbestemming? Beste leden, Woensdag, 20 mei, begint het verenigingszwemmen weer. Omdat we in een bijzondere tijd zitten is er een...
Thumbnail      Beste buddies, Het sporten in de buitenlucht is inmiddels door de overheid vrij gegeven. Dit betekent dat er dus weer gedoken kan worden. En daar zijn...
▲Boven

Duiken mag weer en het zwembad gaat open

  thumb funs plas8

 

Beste buddies,

Het sporten in de buitenlucht is inmiddels door de overheid vrij gegeven. Dit betekent dat er dus weer gedoken kan worden. En daar zijn we geweldig blij mee! 

Wel gelden uiteraard nog steeds allerlei maatregelen die moeten voorkomen dat het virus zich verspreidt. Door de instructeursgroep zijn richtlijnen opgesteld om te zorgen dat zowel het duiken als het vullen van flessen binnen de regels en dus veilig kan gebeuren.

Lees hier:
pdfRichtlijn buddycheck en dichtritsen duikpak.
pdfRichtlijnen gebruik vul- en materiaalruimte.

Beide documenten zijn gebaseerd op de algemene richtlijnen die door de NOB ism PADI zijn opgesteld: pdfProtocol verantwoord onderwatersport in de 1,5 m. samenleving.
Uiteraard is het ieders verantwoordelijkheid verstandig met de richtlijnen om te gaan! 

 wedstrijdbad

Gisteren hebben we bericht gehad dat ons zwembad vanaf dinsdag a.s. weer open is. Dit betekent dat we woensdagavond weer kunnen zwemmen.
Echter ook hier gelden allerlei richtlijnen en veiligheidsmaatregelen. Het zwembad zelf is bezig om de routing en richtlijnen op te stellen en deze horen we binnenkort. 
E.e.a. wordt gebaseerd op dit document: pdfProtocol verantwoord zwemmen. 

Ook wij moeten een protocol formuleren hoe we het zwemmen gaan organiseren. Wij starten de eerste woensdagen met het z.g. baantjes zwemmen. 
Hoe het precies geregeld wordt meld ik zodra we alles op een rijtje hebben staan.

Er  mogen maximaal 20 zwemmers aanwezig zijn in het bad. Volgens mij hoeven we vooralsnog niemand teleur te stellen. 
Ook omdat de Bosmolenplas vanaf dinsdag 19 mei weer open is en ik verwacht dat de nodige leden op woensdagavond daar een duikje gaan maken.

 

thumb IMG 1156

Maar helaas mogen we ons clublokaal nog niet als zodanig gebruiken. Op dit moment wordt nog de datum 1 september genoemd als mogelijke datum dat het weer gebruikt mag worden.  Dus voor en na het zwemmen is het voor gezellig bijkletsen of een drankje nog gesloten.
Wanneer het wel mag worden gebruik als vergaderruimte of bijeenkomsten als vergaderingen ga ik nog natrekken.

Er leeft een idee om elke woensdagavond voor ons clublokaal een terras in te richten als dit mag! We gaan dit eens uitzoeken! Want de gezelligheid na het zwemmen wordt geweldig gemist!

En tot slot: de drankvoorraad staat nog te wachten op kopers! (zie vorige mail)
Van de penningmeester mogen de kratten Dort nu meegenomen worden voor € 20,- inclusief statiegeld! 
(Het is nu eenmaal duur bier. Mogelijk dat we dit straks gaan vervangen door bijvoorbeeld alcoholvrij bier)

Tot slot. Alles bij elkaar een heel verhaal! Ik heb mijn eerste buitenduik weer gemaakt. Dus we zijn op de goede weg en laten we hopen dat dit zo blijft!

Heb je opmerkingen laat het ons weten!

 

Met vriendelijke groet,

 

Huub.

 

 

   
Copyright © 2019 - dv-Thetis Venlo - All Rights Reserved.