DV-THETIS

Al meer dan 40 jaar uw Duikvereniging in Venlo!

▲Boven

Lid worden

Duiken leren in Venlo???

Vaak wordt bij duiken meteen gedacht aan de tropische wateren van Egypte of Bonaire. Ook in Nederland is heel veel moois te zien onderwater. Zoals bijvoorbeeld in de Oosterschelde of in de Grevelingen! Of in de Groene Heuvels in Bergharen, In de Boschmolenplas in Panheel. Keuze genoeg!

Een duik ervaren?

Leren duiken is niet moeilijk, maar er zijn een paar dingen die je moet weten en oefenen. Een duikopleiding  is dan ook de eerste stap op weg naar een boeiende hobby! 

Zin in een kennismaking met de duiksport?  Neem dan contact op met duikvereniging THETIS en maak een afspraak voor een introductieduik! Zo’n introductieduik vindt plaats in zwembad “de Wisselslag” in Blerick, klik op de "Adres - pagina" in het contactmenu.

Je bent van harte welkom! Je hoeft alleen een handdoek en zwemkleding mee te nemen.

Is duiken duur?

Als je begint met duiken zitten de kosten over het algemeen  in de aanschaf van duikbenodigdheden. We verwachten van leden dat ze de basisuitrusting voor de zwembadtrainingen (duikbril, snorkel, vinnen en loodgordel) zelf aanschaffen. Kosten: rond de € 100,-  Wanneer je daarna aan een opleiding begint, dan kun je binnen  de vereniging  de benodigde duikmaterialen  lenen of een complete uitrusting huren bij een erkende duikwinkel in Venlo.

Natuurlijk adviseren wij je graag bij de aanschaf van eigen materialen.

De verenigingscontributie bedraagt € 150,-- per jaar (€ 12,50 per maand). Dat is inclusief het lidmaatschap van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). Je krijgt dan ook maandelijks het NOB-tijdschrift “Onderwatersport” en je bent via de bond collectief verzekerd.

Voor de opleiding (vooral de cursusboeken) tenslotte ,brengen wij wel de onkosten in rekening. Het vullen van je duikfles is voor leden gratis. En: je mag natuurlijk wekelijks meetrainen of gewoon lekker baantjes trekken omdat je daar zin in hebt!

Interesse?

Heb je belangstelling kom dan gerust langs op een van onze trainingsavonden in zwembad “de Wisselslag” in Blerick  (woensdagavond van 20:30 uur tot 22:00 uur) of in ons clublokaal naast het zwembad.

De opleiding is maatwerk en er wordt dus ingespeeld op ieders kennis, kunde en tempo. We beginnen natuurlijk bij de basisvaardigheden. Dat noemen we de 1* duikcursus. Hiermee kun je al gaan duiken, ook in het buitenland. Heb je deze al en wil je meer?  Dan zijn er de 2* en 3* cursussen of allerlei specialisaties. Dat is natuurlijk geen verplichting. Iedereen bepaalt zelf welk niveau op welk moment!

Ook als je al een duikbrevet hebt (via de NOB of van andere organisaties zoals PADI) ben je welkom!
Bij Thetis vind je goede instructeurs en leuke buddies om een duik mee te maken!

Dus: kom langs of neem contact op voor een introductieduik op weg naar de spectaculaire wereld onder water! Neem dan contact op  met een van onze contactpersonen op de "Adres - pagina" in het contactmenu.

   
Copyright © 2019 - dv-Thetis Venlo - All Rights Reserved.